Produse cu LED

Fa cea mai potrivita alegere pentru iluminatul casei tale!
La Catena Electric ai parte de cele mai calitative produse, care isi indeplinesc cu succes scopul pentru care au fost create, timp in care iti permit sa economisesti la factura de curent electric!
Indiferent de incaperea in care alegi sa instalezi produsele de iluminat cu led, ai garantia ca nu vei fi dezamagit! Vei avea parte de lumina pe care ti-o doresti, fara sa faci compromisuri!

 • Becuri cu LED
  Becuri cu LED (2)
  Vrei ca incaperile casei tale sa beneficieze de lumina naturala tot timpul? Atunci este momentul sa optezi pentru becurile cu led!
 • Benzi cu LED
  Benzi cu LED (7)
  Profita de produsele disponibile pe CatenaElectric pentru a imbunatati iluminatul casei tale. Gasesti aici o gama variata de produse din care sa alegi.
 • Corpuri Industriale cu LED
  Corpuri Industriale cu LED (1)
  Simte-te permanent in siguranta si bucura-te de produsele de iluminat cu durata lunga de viata de pe site-ul nostru. Acestea sunt special confectionate din cele mai bune materiale pentru iluminatul exterior.
 • Proiectoare cu LED
  Proiectoare cu LED (3)
  Calitate si durata lunga de viata pentru sistemele de iluminare ale casei tale? Gasesti toate produsele de care ai nevoie pe site-ul nostru. Comanda si convinge-te!
 • Spoturi / Panouri cu LED
  Spoturi / Panouri cu LED (11)
  CatenaElectric pune la dispozitia ta o gama de panouri cu led potrivite oricarei incaperi din casa. Comanda acum si beneficiaza de avantajele unor astfel de instalatii.
 • Tuburi cu LED
  Tuburi cu LED (5)

Se afiseaza toate cele 29 de rezultate